تاریخچه بیمه عمر

تبلیغات

نویسندگان

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

درباره ما

    با درود به هموطنان مهربان امیدوارم نماینده ی قابلی در انتقال اطلاعات بیمه ای به خصوص بیمه کارآفرین باشم. با سپاس فراوان.

پیوندهای روزانه

امکانات جانبی

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 76
    کل نظرات کل نظرات : 1
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 6
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 5
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 1
    آي پي امروز آي پي امروز : 2
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 2
    بازدید هفته بازدید هفته : 20
    بازدید ماه بازدید ماه : 203
    بازدید سال بازدید سال : 8283
    بازدید کلی بازدید کلی : 36688

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.191.200.47
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز :

پربازدید

تصادفی

تبادل لینک

    تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بیمه کارآفرین 1745 و آدرس karafarin1745.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخچه بیمه عمر



*
تاريخچه بيمه عمر*

بيمه عمر براي اولين بار در سال 1583 در انگلستان مرسوم شد. اولين شركت بيمه عمر در سال 1762 در انگلستان تاسيس و اولين بررسی علمی درباره بيمه عمر درسال 1812 منتشر شد. اولين قرارداد بيمه عمر روی "آقاي ويليام گينبس" منعقد شده بود. مدت اين بيمه نامه 12 ماه ونرخ حق بيمه هشت درصد بود.

*بیمه عمر در ایران*

بيمه عمر در ايران به وسيله نمايندگی يک شرکت بيمه خارجی به نام ويکتوريا در سال 1314 آغاز شد. اين نمايندگی بعد از يك سال فعاليت منحل شد و پورتفوی خود را كه شامل 150 بيمه نامه بود به شركت سهامی بيمه ايران كه آن زمان تازه تاسيس شده بود، واگذار كرد.

اولين بيمه نامه عمری كه توسط اين نمايندگی مزبور صادر شد، از نوع مختلط پس انداز و متعلق به يك تاجر تبريزی به نام جبار صالح نيا بود. سرمايه آن به مبلغ 600 ليره انگليسی در انقضای مدت به بيمه گذار پرداخت شد.

بيمه ايران تا سال 1336تنها شركتی بود كه در ايران به اين رشته از بيمه اقدام مي كرد، اما در سال 1336 شركت سهامی بيمه ملی و در سال 1340 شركت سهامی بيمه اميد نيز به عمليات بيمه عمر پرداختند.

در سال 1353 شركتی به نام بيمه بين المللی ايران و آمريكا تاسيس يافت كه منحصرا به بيمه هاي عمر و حوادث مي پرداخت و با كمك متخصصان آمريكایی شبكه بزرگ نمايندگی در تهران و در شهرهای بزرگ به‌وجود آورده بود و در فروش بيمه های عمر به سختي می كوشيد و به موفقيت های قابل توجهی نيز دست يافته بود.

اين اقدامات بيمه ايران را برانگيخت كه درصدد ايجاد يك نمايندگی قوی بيمه عمر برآيد. به اين منظور در شهريورماه 1355 اقدام به تاسيس يك شركت مختلط با مشاركت يك شركت بيمه آمريكایی به نام ايران عمر كرد. اين شركت توانست در اولين سال فعاليت خود در سال 1356 تعداد 1238 بيمه عمر به فروش برساند. اين در حالی بود كه در سال قبل از تاسيس شركت ايران عمر يعنی سال1355 شركت سهامی بيمه ايران توانسته بود 920 فقره بيمه نامه عمر بفروشد.

بعد از انقلاب اسلامی ايران، شركت‌های بيمه به استثنای بيمه ايران كه يك شركت دولتي بود در چهارم تير ماه 1358 ملی شدند. سپس در شهريورماه 1360 در هم ادغام شده و دو شركت بيمه به اسامی بيمه آسيا و بيمه البرز را تشكيل دادند. پورتفوی بيمه عمر شركت هاي ملی شده به شركت بيمه آسيا منتقل شد.

هم اکنون با فعاليت شرکت های بيمه خصوصی در بازار، اين رشته بسيار فعال شده و شرکت هاي بيمه خصوصی در جذب بيمه هاي عمر و ارائه طرح‌های جديد بيمه عمر بر دولتی ها پيشی گرفته‌اند.

 




تاریخ ارسال پست: یک شنبه 24 آذر 1392 ساعت: 21:18
برچسب ها : ,,,
می پسندم نمی پسندم

مطالب مرتبط